Despre

ifilosofie.ro

neve-minimal-blogger-11

 

ifilosofie.ro este un proiect destinat filosofiei, gândirii critice și culturii. Am vrut să pun pe hârtia virtuală o pasiune care nu se uită. Aceasta se va transpune într-un spațiu spaţiu înţesat de texte, interviuri şi noutăţi filosofice și numai.

Nu voi dori să fie într-un fel anume, nici prea elitist, nici prea ușor digerabil. Așa, cu măsură. Tot cu măsură se va desfășura și dinamica portalului, a conținutului de aici, căci lucrurile sunt făcute în timpul liber, iar această componentă are o valoare ușor metafizică.  

Mi-ar face plăcere ca oamenii care activează în domeniu să regăsească în portal o sursă atât de inspirație, cât și de promovare, eu mă voi strădui să îl pun la dispoziția lor. În același timp, îmi doresc mult ca și cei din afara domeniului să vină pe website și să găsească un spațiu magic, interesant și obscur, ascuns lumii. Poate, așa, va umbla vorba, iar unii mai tineri vor face o alegere, vor alege filosofia. De ce nu?    

Dincolo de toate, portalul ifilosofie.ro este strădania mea de a oferi ceva înapoi filosofiei pentru ceea ce am câștigat prin ea. ifilosofie.ro înseamnă texte, analize, prezentare de evenimente și lansări de carte.    

Rareș Iordache

editor coordonator ifilosofie.ro  

#filosofie #portaldefilosofie #contagiuni #retea #rizomatica #interfete #hipnoze #asamblaje #studiidecaz

Social profiles
%d bloggers like this: